torsdag 13 augusti 2009

Uppdatering :)

Nu är semestern slut och så sakteliga går man tillbaka till sina gamla rutiner och det är faktiskt riktigt skönt även om semestern har vart välbehövd och helt underbar.
Mestadels av semestern har vi tillbringat nere i vår husvagn vid kusten men några avstickare har vi allt hunnit med. Bland annat har vi vart med och bevittnat när Linda & Sven gift sig. Dem var så fina och hela dagen var underbar. Tack för att vi fick vara med och dela dagen med Er!

Sedan har vi även vart hos goda vännerna Ulle & Johan i Höganäs med andra barndomsvänner. Och när man väl träffas så vill man att avståndet inte hade vart så långt så att man hade kunnat träffas mycket oftare.
Vi har även haft mycket besök av våra nära & kära som har förgyllt semestern med många skratt och fina minnen som kommer att ge energi långt in på hösten.

Vad det gäller hundträningen har vi även här haft semester. Vi har istället ägnat oss massa bad, långa promenader och cykelturer. Vi har hittat ett jätte bra hundbad vid kusten med massa andra hundar och bra bad och sol möjligheter. Så dem små skäggiga har haft det kanon. Nelly har även kommit på trixet att spänna ut vartenda ben och flyta i vattnet. Hon ser hur rolig ut som helst och jag fattar inte hur hon lyckas, men hon lyckas ju med de mesta den hunden ;). Hon försökte sedan göra detta i sjön hemma men då sjönk hon….hihihi! Men helst håller dem sig till lite grundare vatten och jagar boll. Och husse som inte är jätte glad i att bada har tyckt att detta är perfekt.

Igår hade vi en tjejkväll med lite mat och filmen ”En shopaholics bekännelse”. Alltid lika mysigt när man träffas. Tack tjejer!
Och innan filmen var jag och Mli ute på promenad och råkade snubbla över lite kantareller. Sedan var jakten i full gång…hihihihi! Och de enda påsar vi hade med oss var bajspåsar (tomma givetvis) som sedan fylldes med kantareller…. Mmmmmm riktigt gott! Fast man får skynda sig att plocka dem för annars äter Dana gärna upp kantarellerna…hmmmm!

Idag kommer Linda E hem på besök för att göra iordning det sista till vår fortsättningskurs i agility. Ska bli riktigt kul att få vara med och assistera Linda!

Hoppas även Ni andra har/har haft en underbar semester!

Kramelikram

1 kommentar:

www.segerstorpshundar.se sa...

Hi, hi... vilken syn med lilltrollet. Du kan väl försöka filma och lägga ut:) Kramis