tisdag 26 maj 2009

Ljuva ledighet

I onsdag eftermiddag bar skutan av ner mot vår lilla oas i varberg. Varje cell i min arma kropp älskar livet i husvagnen. Finns inget mer underbart att vakna upp på morgonen och ta en låååång promenad utmed havet med mina två busiga snuzrar och älskade sambo. Det ger mig sååååå mycket energi att bara vara.

Onsdagskvällen blev lugn med lite grillning och bara slappa.
På torsdagen åkte jag, Henriks syster och Lisso för att köpa lite blommor och krukor till vår oas. Eftermiddagen bar det av med cykel utmed havet och klipporna in till stan, väl där blev de Elfsborgsmatch och ngr öl slank minsann ner :). Något gladare och vingligare cyklade vi hem för en omgång av spelet "tärning". Hihihihi och vi blev minsann ett glatt gäng med tävlingsmänniskor som inte gav sig i första taget och gliringarna föll tätt. Men gud vad kul vi hade!
På fredagen åkte vi till Falkenbergsbk för att kika lite på agilitytävling. Och jag som trodde att Nelly skulle vara ett "falsett skrikande monster" fick minsann äta upp detta. Hon skötte sig exemplariskt och jag är hur glad som helst!
Efter att vi sprungit runt, fikat och pratade med vänner åkte vi vidare till Engelson för att inhandla jaktbyxor till sambon och hundväst till mig! Väldigt bra :).
Precis när vi kommit hem och hunnit andas kollar jag utanför då står min barndomsvän Ulle med sambon Johan! Vilken underbart trevlig överaskning! Jätte mysigt att träffa dem igen!
Hoppas att det kunde vart mkt oftare!
Lördagen åkte vi till varbergsbk för lite agilityträning och både hundar och vi var helt slut efteråt. Nelly har bara blivit säkrare och säkrare. Nu tog hon gungan självständigt och sprang på som bara den.
Henrik fick springa med Dana och han var inte riktigt beredd på att hon bara fått mer och mer fart så han fick lite svårt minsann med att både visa väg och springa. Men bra träning och väldigt roligt!
Efter detta kom våra vänner Charlott & Johan för lite grillning och annat gott. Blev en jätte mysig kväll med mycket prat och spel.
Söndagen begav vi oss hemåt och det var näst sista gången på nybörjarkursen där jag är hjälpinstruktör. Och dem har blivit så himla duktiga! Sorgligt att det snart är slut på kursen!


Idag har det vart beroende dag av youtube, får ju sånna dagar då jag surfar omkring i oändlöshet.
Så idag har jag kollat agilityvideos och lyssnat på Melissa Horn.... Tycker hon har underbar röst.
Min favorit




Trevlig kväll!

4 kommentarer:

Linda sa...

Vacker låt! Fastnar också för den. Vi ses i morgon, då skall jag fråga dig om en grej :)

Mia sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft. Kul att Dana börjar få upp farten, oftast kommer den med säkerheten!
Kram kram

Anonym sa...

Vilken toppen helg!! Det är nsätan så att man själv oxå vill ha husvagn =)

Kramen

Mia sa...

Hihi, det var snälla ord du lämnade i min blogg :)
Tror dock inte att du ligger så långt efter, snarare är vi nog på samma nivå!

Kram