tisdag 21 april 2009

Oas

I helgen har vi fortsatt att färdigställa allt med vår lilla oas nere i varberg. Och det är som ett gift min lilla oas för det längtas i varje cell i min kropp tills jag kan åka ner igen. Ljuvligt!
Så nu är i stort sett allt fixat förutom ett kyl/frys som kan vara i förtältet. Men har lite krokar ute så detta är säkert snart fixat.
Annars var helgen väldigt lugn och skön. Låååånga promenader och full fräs på stranden.

Dana var så söt när vi sprang på stranden. Henrik hoppade över ett färskvatten drag som rann ut i havet och Dana räknade inte riktigt med att det skulle vara djupt så hon hoppade bara halvvägs och försvann med ett Plums! Och sedan ngn sekund efter skjuter hon upp som en kanon helt chockad hahahahahaha. Vi kunde inte sluta skratta! Och givetvis tyckte hon detta var förnärmande hahahahaha!
Nelly tyckte att detta såg väldigt äckligt ut att plumsa i vattnet på de viset så hon tog sats och man kan inte tro att den lilla kan hoppa så långt och himla högt! Helt otroligt!

Igår var vi på väg ut för en joggingrunda i de underbara vädret men precis när vi skulle börja jogga så kom Ann med sina snuzrar så det blev en lååång tjatstund i skogen istället. En långpromenad med sällskap är aldrig fel. Och snuzrarna sprang runt som tokar!

Har ju för ett tag sedan börjat fundera på att köpa en ny rakmaskin eftersom att min inte alltid vill fungera och han har sedan länge lagt in om pension :). Och Ann berättade att hon nyss köpt en Moser. Många använder sig av Oestern men jag tycker den är alldeles för klumpig och låter som ett flygplan.
Så var inne igår på Häromi och kollade lite och just nu står det mellan en Moser och en Andis.


Bilder tagna från Häromi

Någon som har erfarenhet av någon av dessa?

Har även börjat med slalom med Nelly. Fick låna en film av Lisa om 2X2 metoden som alla pratar så gott om. Så nu har vi börjat lite smått på detta :). Det roligaste med att träna Nelly är att hon är så snabbtänkt och att hon älskar att träna och vill göra saker om och om igen :).

Ikväll blir det agility träning.... Nice!

Kramelikram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad ska vi träna på ikväll??? Några förslag???

fartbanor?? Hur ser en typisk fartbana ut - vet du det???

Härligt att du trivs i din oas o att ni snart är klara o enabart kan njuta av den.