fredag 5 december 2008

Kurs

Igår när jag kom hem efterjobbet åkte jag, Henrik, Nelly & Dana till elljursspåret. Men man glömmer lätt att det tänds kl 17 så vi fick vänta lite men satt och sjöng med på lite Jullåtar....hihihi. Fick nämligen Sanna Nielsen, Sonja Alden och Shirley Clamps Julskiva utav mina snälla kollega Micke!
Sedan blev det en löprunda. Snabbt hem igen för att slänga i oss något att äta för att sedan åka vidare till Fristad och Nellys kurs.

Det började med att vi skulle vara ute. Vi skulle köra massa hundmöten. Så Lisa gav oss även vattenspruta som vi skulle använda på den mötande hunden om den skulle skälla eller komma fram. Detta för att hjälpa varann och Nelly var kanon =).
Sedan hade vi lite publik ett tag. Inger, Jacko & Elmo! Han har blivit så stor Elmo. Och hur söt som helst. Även Jacko är söt =).
Sedan gick vi in för att träna massa "stanna kvar" under mängder av störning. Även inkallning en och en medans dem andra skulle "stanna kvar".
Gå bakom som Nelly mest hoppade bakom i början gick bättre & bättre!
Men nu blir nästa kurs tillfälle vecka 3 beroende på att det går massa kennelhosta som sprider sig som en löpeld. Därför skjuter hon upp kursen lite.
Så nu har vi massa tid att träna =).

Om ngr timmar är det helg och det ska bli precis underbart!!!!!!!!!!!

Kramelikram

Inga kommentarer: