tisdag 14 oktober 2008

Fångad av en stormvind....

Idag har Dana vart Carola med Fångad av en stormvind... Och hon har tyckt det var så roligt!
Mitt i hösten så kommer det ju tyvär ner en väldig massa löv på vår trädgård eftersom att hela trädgården består av träd (stora ekar).
Så idag åkte lövblåsen fram.... Detta tyckte Dana var hur kul som helst.... Hon stod givetvis mitt i allt och såg ut som en något skäggig Carola Häggqvist. Inte ens ville hon gå in & äta! Hon som brukar vara sååååå försiktig.
Nelly däremot litade INTE på vad matte & husse höll på med alls... Bäst att hålla sig undan. Så hon gick mest omkring & låtsades om att hon var VÄLDIGT upptagen av annat när vi ropade =).

Sedan har vi vart ute & gått spår ett spår idag.
Nelly var jätteladdad och sköt iväg medans Dana inte alls ville ta spåret, tyvär. Vet inte om hon kanske kände av ngt djur? Hur som helst fick vi en promenad & lite aktivering.
Hundarna tycker att det är jätte tråkigt nu under älgjakten att inte få springa lösa.... Märks att dem tycker det är konstigt att gå koplade på stigarna.

Märker nu när man är i fullgång med jobb att just agility inte lär bli lätt att få till mer än 1-2 ggr i veckan om man inte gör det hemma men men man behöver ju inte vara överambitiös jämt =).
Och så blev inte min klickerkurs av.... Är riktigt ledsen för de men ska gå den vid senare tillfälle. Ska fortsätta med en vardagslydnad istället på Nelly.

1 kommentar:

Mor-Mia sa...

Grattis till nya jobbet!
Ja det är inte alltid lätt att få till agilitypass, men 1-2ggr i veckan är inte fy skam!

Kram Mia