måndag 20 oktober 2008

Helgen som varit....

I fredags efter jobbet inhandlades det lite mer virke till vårt projekt "hundgård". Vi trodde att det skulle gå ganska fort att slamra upp eftersom att vi hade stugan någorlunda klar. Men sedan har det tillkommit ideer bla tak över hela, kabel för frostskydd, lampor mm. Så att kalaset har tagit längre tid och kostat en aningen mer än beräknat!!!! Men nu kommer dem ha det hur bra som helst. Dem kommer ju bara att vara där när Henrik är på vift. Vilket inte kommer bli mkt!

Efter att virket var inhandlat så tog vi en långrunda med hela Segertorpsgänget! Detta tyckte vi allihopa var hur trevligt som helst att avsluta veckan på! Efter att kroppen var lika trött som huvudet så slumrade vi till i soffan alla fyra... Såg lite på Idol och sen orkade jag inte mer =).

Sedan var det upp på morgonen för en lite promenad. Sedan bar det av till mamma & pappa i stugan för att lämna hundarna för på kvällen var det dags för Fridas 30-års fest!!!!
Hem och göra sig iordning för att vara på plats kl 16.... Sedan var det full fart tills kl 03. Har sjungit (läs skrikigt) så mkt singstar att jag knappt kunde prata!
Söndagen bestod mest platsliggning i soffan!!! =)
Men fick till en långpromenad & så vårt söndagsrutin: Film med Johan & Charlott toppat med lite skräpmat! Kan inte bli bättre!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig helg ni haft!! Nu får ni snart vara klara med hundgården så att Henrik kan komma hit och bygga;) Det blir mysigt med promenad ikväll! Kram

Ussi sa...

Vilken fin hundgård Dana och Nelly kommer att få! När den är klar så bjuder nog Ussi in sig själv på inflyttningskalas där.
Ska bli trevligt med promenad ikväll, tycker vi med:)
kram Eva med vov